Download De Schaduwkant (Het Fluistereiland Book 3) (Dutch Edition) by Elizabeth George,Fanneke Cnossen PDF

By Elizabeth George,Fanneke Cnossen

'Als er één ding is waar Elizabeth George goed in is, dan is het het bedenken van mysteries en geheimen.' - Marije Kok, Fantasywereld

'De schrijfstijl van George is ongekend sterk. Ze neemt de lezer zo mee in het verhaal, waardoor het boek leest als een trein.' - Hebban

'Het plot is verschrikkelijk spannend (…) Laat er alstublieft een deel four komen…' - Bezetenboeken.nl

Show description

Read or Download De Schaduwkant (Het Fluistereiland Book 3) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De opstand van het lichaam (Dutch Edition)

'Mijn ervaring heeft me geleerd dat mijn lichaam de bron is van alle vitale informatie die mij een weg naar meer autonomie en zelfbewustzijn heeft gewezen. Pas toen ik de zo lang in mijn lichaam opgesloten emoties mocht toelaten en kon voelen, kwam ik steeds verder los van mijn verleden. Echte gevoelens laten zich niet dwingen.

De keisnijder van Fichtenwald (Dutch Edition)

De keisnijder van Fichtenwald speelt in de periode van Hitlers Derde Rijk. In een health facility dat steeds meer de trekken van een concentratiekamp aanneemt, probeert de gebochelde barpianist Friedolien greep te krijgen op de groteske gebeurtenissen, tot ook hij de werkelijkheid niet meer buiten kan sluiten.

O, Louis (Dutch Edition)

In deze nieuwe, geactualiseerde versie van O Louis analyseert Hugo Borst op originele en onthullende wijze zijn jarenlange obsessie met Louis van Gaal. Hij analyseert de middagen dat hij hem voor het eerst op het Kasteel van Sparta zag lopen, toen nog in korte broek, tot aan diens onverwachte zegetocht als bondscoach op het WK 2014 in Brazilië.

Playground (Dutch Edition)

Jasmin Pascal-Anderson kijkt tijdens een navo-missie de dood recht in de ogen. Haar hart staat meer dan een minuut stil, en de herinnering aan die honderd seconden zal haar leven voorgoed veranderen. Wanneer Jasmin jaren later met haar moeder en haar vijfjarige zoontje betrokken raakt bij een zwaar auto-ongeluk, komt zij als enige weer bij bewustzijn.

Extra info for De Schaduwkant (Het Fluistereiland Book 3) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.31 of 5 – based on 25 votes