Download De Lee Harvey Oswald-files (Dutch Edition) by Flip de Mey PDF

By Flip de Mey

Langverwachte opvolger van de bestseller 'Cold Case Kennedy' Jurist turn de Mey analyseerde jarenlang het file van de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy. In zijn bestseller chilly Case Kennedy kwam hij op foundation van alle originele documenten tot een verrassende en baanbrekende theorie. In de langverwachte opvolger De Lee Harvey Oswald records gaat De Mey na welke rol Oswald precies speelde. Hij doet dat met dezelfde nauwgezetheid waarmee hij eerder aantoonde dat Kennedy het slachtoffer werd van een complot. Hij dook opnieuw in de dossiers, sprak met twee goede vrienden van Oswald en wist de hand te leggen op uniek fotomateriaal van Oswalds geweer. De conclusie is voor De Mey ondubbelzinnig: Oswald was once niet de dader van de moord op Kennedy. Wie is dan wel verantwoordelijk? En vooral, waarom moest JFK vermoord worden? turn de Mey geeft een even haarscherp als stevig onderbouwd antwoord. turn de Mey levert opnieuw een waardevolle bijdrage tot de literatuur over de beroemdste moord van de 20ste eeuw.

Show description

Read or Download De Lee Harvey Oswald-files (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De opstand van het lichaam (Dutch Edition)

'Mijn ervaring heeft me geleerd dat mijn lichaam de bron is van alle vitale informatie die mij een weg naar meer autonomie en zelfbewustzijn heeft gewezen. Pas toen ik de zo lang in mijn lichaam opgesloten emoties mocht toelaten en kon voelen, kwam ik steeds verder los van mijn verleden. Echte gevoelens laten zich niet dwingen.

De keisnijder van Fichtenwald (Dutch Edition)

De keisnijder van Fichtenwald speelt in de periode van Hitlers Derde Rijk. In een clinic dat steeds meer de trekken van een concentratiekamp aanneemt, probeert de gebochelde barpianist Friedolien greep te krijgen op de groteske gebeurtenissen, tot ook hij de werkelijkheid niet meer buiten kan sluiten.

O, Louis (Dutch Edition)

In deze nieuwe, geactualiseerde versie van O Louis analyseert Hugo Borst op originele en onthullende wijze zijn jarenlange obsessie met Louis van Gaal. Hij analyseert de middagen dat hij hem voor het eerst op het Kasteel van Sparta zag lopen, toen nog in korte broek, tot aan diens onverwachte zegetocht als bondscoach op het WK 2014 in Brazilië.

Playground (Dutch Edition)

Jasmin Pascal-Anderson kijkt tijdens een navo-missie de dood recht in de ogen. Haar hart staat meer dan een minuut stil, en de herinnering aan die honderd seconden zal haar leven voorgoed veranderen. Wanneer Jasmin jaren later met haar moeder en haar vijfjarige zoontje betrokken raakt bij een zwaar auto-ongeluk, komt zij als enige weer bij bewustzijn.

Additional info for De Lee Harvey Oswald-files (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.71 of 5 – based on 9 votes