Download Aura's voor beginners (Dutch Edition) by Richard Webster,Geeske Bouman PDF

By Richard Webster,Geeske Bouman

Auras voor newcomers is een entire gids voor iedereen die zijn air of secrecy wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een charisma te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren.

Ieder mens heeft een eigen air of mystery; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt. Het leren zien van je air of mystery én dat van anderen kan een waardevolle bijdrage leveren aan je levensgeluk. Met inzicht in je charisma en de kleur ervan zul je jezelf en de mensen in je omgeving beter begrijpen. Bovendien kun je aspecten van je leven verbeteren, zoals je karaktereigenschappen of gezondheid, en kun je bepalen welke weg je in de toekomst wilt bewandelen.

Show description

Read Online or Download Aura's voor beginners (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De opstand van het lichaam (Dutch Edition)

'Mijn ervaring heeft me geleerd dat mijn lichaam de bron is van alle vitale informatie die mij een weg naar meer autonomie en zelfbewustzijn heeft gewezen. Pas toen ik de zo lang in mijn lichaam opgesloten emoties mocht toelaten en kon voelen, kwam ik steeds verder los van mijn verleden. Echte gevoelens laten zich niet dwingen.

De keisnijder van Fichtenwald (Dutch Edition)

De keisnijder van Fichtenwald speelt in de periode van Hitlers Derde Rijk. In een medical institution dat steeds meer de trekken van een concentratiekamp aanneemt, probeert de gebochelde barpianist Friedolien greep te krijgen op de groteske gebeurtenissen, tot ook hij de werkelijkheid niet meer buiten kan sluiten.

O, Louis (Dutch Edition)

In deze nieuwe, geactualiseerde versie van O Louis analyseert Hugo Borst op originele en onthullende wijze zijn jarenlange obsessie met Louis van Gaal. Hij analyseert de middagen dat hij hem voor het eerst op het Kasteel van Sparta zag lopen, toen nog in korte broek, tot aan diens onverwachte zegetocht als bondscoach op het WK 2014 in Brazilië.

Playground (Dutch Edition)

Jasmin Pascal-Anderson kijkt tijdens een navo-missie de dood recht in de ogen. Haar hart staat meer dan een minuut stil, en de herinnering aan die honderd seconden zal haar leven voorgoed veranderen. Wanneer Jasmin jaren later met haar moeder en haar vijfjarige zoontje betrokken raakt bij een zwaar auto-ongeluk, komt zij als enige weer bij bewustzijn.

Additional resources for Aura's voor beginners (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.12 of 5 – based on 13 votes